21723114-ez0yY

De förskräckliga – Hökagården Mellbystrand


Mellbystrandsföreningen och Strand och kultur Laholm är arrangörer för en teaterföreställning av Teater Halland

De förskräckliga är en vindlande ringdans genom klassikernas makthungriga korridorer, fyllda av intriger, lögner och sammansvärjningar. Låt er förföras av intrigmakare, roas av manipulatörer och förfäras av domptörer. Möt världsdramatikens sköna juveler i komiska piruetter och tragiska våldsamheter.

Med rötter i klassisk teater, varieté och cirkuskonst bjuder Pelle Öhlund och Nina Jemth från Varietéteatern Barbès på humor, poesi och scenisk magi. Öhlund och Jemth har vid ett flertal tillfällen blivit prisade för sina föreställningar som turnerat runt i världen. De förskräckliga är deras första uppsättning på Teater Halland och årets stora satsning för bygdegårdar. Missa inte detta gnistrande kostymäventyr i vintermörkret.

MÖT VÄRLDSDRAMATIKENS SKÖNA JUVELER
VÅRA MEST ÄLSKADE KLASSIKER PÅ 100 MINUTER
EN ROLIG OCH HELT FÖRSKRÄCKLIG FÖRESTÄLLNING

Plats: Hökagården, Kustvägen 2 312 60 Mellbystrand
Tid: Lördag 8 december 2018 kl. 19:00–20:40
Längd: 1 tim 40 min, inkl. paus.
Länk till facebook evenemang
Boka biljett på teaterhalland.nu

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter