21723114-ez0yY

Vi behöver ert engagemang i styrelsearbete med mera!

Hej på er alla! Mellbystrandsföreningen behöver ert engagemang! Vi behöver folk i styrelsen samt i de arbetsgrupper som jobbar med olika arrangemang i föreningen och för Mellbystrandsutvecklingen vidare. Anmäl gärna ert intresse om ni vill vara med att utveckla Mellbystrand antingen i styrelsearbete eller arbetsgrupp. Vi har under årenslopp arbetat med att få ny skola, ombyggnad och tillbyggnad samt ny stor idrottshall. Ny rondell samt gemensamt arbete med kommunen om att utveckla stranden som besöksmål och främja turismen. Vi har utvecklat och renoverat Hökagården och byggt ny bastu och vill gärna se att Hökafältet skall vara ett fantastiskt friluftsområde att besöka och uppleva. Valborgsmässofirande, Mellbystrandskalas samt julmarknad är några av de arrangemang vi genomför. Men för att vi fortsatt skas utveckla Mellbystrand behöver vi ert deltagande. Så tveka inte att ta kontakt med föreningen. 

Maila ert intresse till, per.emilsson@maklarhuset.se eller carl@isrenn.se  och uppge namn och telefonnummer så kontaktar vi er!

Mvh valberedningen / Per Emilsson, Carl-Johan Herbertsson & Lotta Viebke

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter