21723114-ez0yY

ENTRE HÖKAFÄLTET

Nu är snart den nya entre'n till Hökafältet klar. Nytt servicehus med toaletter samt en ny grillplats under tak är byggda i vinter. Isrenn Arkitekter har stått för gestaltningen för byggnaderna och landskapsplaneringen. Lasse Bengtssons Bygg har varit byggentreprenör och LBC Ängstorp har stått för markarbetet. Parkeringen håller på att färdigställas samt belysning vid Kronovägen kommer snart att tändas. Vi har också fått belysning vid utegymmet och snart får vi även ljuspollare vid entre'n också. Ytorna närmast förskolan Nyckelpigan och Hökagården kommer också färdigställas. Så nu har vi fått en fantastisk uppfräschning av området närmast och omkring Hökagården och entre'n till naturområdet. Nu hoppas vi att alla våra kommuninvånare samt våra turister vill komma och besöka samt träna och promenera på Hökafältet. Välkommen!
Tack också till Laholms kommun som har gjort detta möjligt samt till de ideella krafter som deltagit med Hökagårdens renovering samt även tack till Medborgarskolan som byggt och har en så fin förskola i Mellbystrand. Allt har blivit väldigt bra. Tack!

  • Inga Önnebo » Gymnastik:  ”När börjar gymnastiken i Mellbystrands idrottsanläggning nu i höst 2022”

  • Ann-Charlotte Bjurenfalk » BRYGGA I MELLBYSTRAND:  ”Jag vill gärna sponsra byggandet av bryggan. Hälsningar A-C Bjurenfalk ”

  • Tommy Olsson Äppelvägen 9 Mellbystrand » En strand för alla! :  ”Hej Jag är för bilkörning på stranden. Har ni tagi med i era beräkningar hur myc..”

  • staffan johansson » Norra Mellbystrand glömdes bort :  ”priset för att få fiber indraget i huset?”

  • staffan johansson » FIBER TILL BOSTADEN:  ”ska bygga på antons väg 12 i åmot. intresserad av fiber är det möjligt?”