21723114-ez0yY

INVIGNING ENTRE HÖKA

Lördagen 30 april dvs Valborgsmässoafton är det invigning av Hökaentre'n kl 10:45 med lite musik, tal och arrangemang.
Mellbystrandsföreningen finns på plats under invigningen och annordnar tipspromenad för både barn och vuxna! Vi kommer också ha fikaförsäljning på Hökagården.

Vi är glada att Hökafältet och naturreservatet fått en ny fin entre' med parkering, servicehus med toaletter, nya sittplatser, utegym, grillplats och mycket mer. Laholms kommun har gjort en fantastisk satsning på att göra denna plats inbjudande och trevlig att besöka. Många har hjälpt till och Mellbystrandsföreningen har varit en delaktig part i detta arbetet under de tidiga skedena för att förbättra Mellbystrand som ort och att Höka har blivit en ny plats att besöka. Isrenn arkitekter har stått för gestaltningsideer och tillsammans med kommunen och utförande entreprenörer sett till att detta har blivit ett fint och trevligt projekt och en plats att uppleva samt besöka. Välkommen på invigning men inte minst välkommen att träna, promenera eller småspringa på Hökafältets löparslingor alla dagar i veckan året om.

Välkomna!

  • Inga Önnebo » Gymnastik:  ”När börjar gymnastiken i Mellbystrands idrottsanläggning nu i höst 2022”

  • Ann-Charlotte Bjurenfalk » BRYGGA I MELLBYSTRAND:  ”Jag vill gärna sponsra byggandet av bryggan. Hälsningar A-C Bjurenfalk ”

  • Tommy Olsson Äppelvägen 9 Mellbystrand » En strand för alla! :  ”Hej Jag är för bilkörning på stranden. Har ni tagi med i era beräkningar hur myc..”

  • staffan johansson » Norra Mellbystrand glömdes bort :  ”priset för att få fiber indraget i huset?”

  • staffan johansson » FIBER TILL BOSTADEN:  ”ska bygga på antons väg 12 i åmot. intresserad av fiber är det möjligt?”