21723114-ez0yY

VALBORG, INVIGNING ENTRE HÖKA & TIPSPROMENAD

Mellbystrand bjöd på vackert väder när Hökafältets Entré skulle invigas i lördags och de cirka 250 personer som kom till invigningen fick lyssna på invigningstal från Laholms kommun, arkitekt ISRENN och Mellbystrandsföreningen. Kommunen hade också annordnat musikunderhållning samt korvgrillning.

Mellbystandsföreningen annordnade tipspromenad för barn och vuxna längs 2,5 KM spåret på hökafältet, tipspromenaden var verkligen uppskattad och vi är jätteglada att så många personer ville vara med!

De rätta svaren på tipspromenaden presenteras längst ner i detta inlägg, vinnarna presenteras här på hemsidan inom kort! 

Kaffesugna efter tipspromenaden stannade många till på Hökagården för att titta på de fina lokalerna och köpa en kopp kaffe.

Kvällens valborgsfirande på stranden bjöd på lite kallare väder men firandet lockade som vanligt en stor publik! Styrelsen vill gärna tacka alla som ställde upp och såg till att det blev ett traditionsenligt valborgsfirande på stranden även i år!

Svar Vuxentipspromenaden
1.       X Öland
2.       X Evert Taube
3.       1 Alexander Erik Hubertus Bertil
4.       2 Ryssland
5.       2 6 gånger
6.       1 1991
7.       1 8 stycken
8.       2 Janne Andersson
9.       X Beda Hallberg
10.     2 Backsippa
11.     1 Noggrann
12.     X Lika mycket

Svar Barntipspromenaden
1.       2 Bamse
2.       1 I-or
3.       2 Baloo
4.       X Tintin
5.       1 Kajsa Anka
6.       X Kapten Krok
7.       2 Grisar
8.       2 Arger
9.       1 Marvin
10.     1 Kermit
11.     X Bitzer
12.     1 Anton

Utslagsfrågan skapade mycket huvudbry på Hökagården, vad vägde de två stenarna tillsammans egentligen? Rätt svar är 1480 gram!

Inom kort presenteras alla vinnare här på hemsidan!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter