21723114-ez0yY

Tack för en härlig vecka

Vi vill tacka alla som gjorde strandkalaset samt beachvolleybollturneringen möjlig. Allt från kultur "arbetarna", musikerna, lekledarna, volontärerna, CEV-arrangörerna, spelarna, Laholms kommun, Johan Hjert och hans stab och alla de som på ett eller annat sätt varit engagerade för att möjliggöra detta. Ett stort tack och ett stort hurra vill vi på Mellbystrandsföreningen utbringa.

Nu hoppas vi att alla tyckte detta var kul och att det är bra att det genomförs större engagemang i Mellbystrand. Sedan kan vi säkert göra detta ännu bättre men någonstans måste vi börja. Kom gärna med positiva inspel och med kreativa ideer inför nästa år så tar vi nya tag. Det är bara upp till oss själva om vi vill utveckla detta till att bli ännu bättre. Se möjligheterna vänner! Vi får inte glömmma att engagemang är viktigt och det är upp till var och en att engagera sig och därmed medföra att saker blir genomförda och att man får förändring till det positiva!
Glad sommar på er!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter