21723114-ez0yY

detaljplan centrum mellbystrand

Möte. Viktigt att delta på. Dela gärna detta.
Ett samrådsmöte hålls onsdagen den 20 december 2017, klockan 18.00 i Mellbystrandsskolans matsal i Mellbystrand.

Från oss i Mellbystrandsföreningen vill vi uppmana att ni gärna kommer och lyssnar samt har synpunkter. Men var vänlig ha god möteskultur och undvik helst att vara gnällspikar. Se hellre det som en möjlghet att se Mellbystrand utvecklas ochpåpeka gärna i god ton med bra ideer som kan vara med att förbättra och förändra Mellbystrand till ett levande och trevligt centrum. Det är viktigt att vi vill förbättra vårt Mellbystrand samt våga tänka framåt där vi och våra barn kan trivas. Tack! 

Under samrådsmötet kommer ni att få information om planprogrammet och ni kan lämna era synpunkter på förslaget. Inbjudna är sakägare, fastighetsägare och andra som har ett väsentligt intresse av frågan. Om hyresgäster eller andra boende berörs är fastighetsägaren skyldig att informera dessa.

Under kvällen kommer det även finnas möjlighet att ställa frågor om kommunens övriga pågående projekt i Mellbystrand så som utbyggnad av Birger Pers väg och detaljplan för hotell. Från kommunen medverkar miljö- och byggnadsnämndens ordförande och tjänstemän från samhällsbyggnadskontoret samt planeringskontoret.

Planprogrammet är på samråd enligt 5 kap 11 §, plan- och bygglagen (PBL 2010:900) och hanteras med normalt planförfarande.

Underlag kan ni finna på Laholms kommuns hemsida

https://www.laholm.se/bo_miljo_trafik/planer-och-utredningar/planprogram/planprogram-for-mellbystrands-centrum/
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter