21723114-ez0yY

STRANDEN EFTER STORMEN

Dynorna är i ständig förändring. De växer och de förminskas. Vi kan med denna bilden visa en skylt i norra Mellbystrand som har legat dold under sanddynerna. nu har den kommit fram igen efter stormen Gorms framfart. Detta visar klart hur dynorna hela tiden är i förändring och Gudrun lycjades inte "gräva" fram denna skylt men nu så är den äntligen synlig. Så ni som är oroliga med dynorna kan vi bara ge detta exemplet, dynorna lever och är i ständig förändring....ibland växer de sig stora och ibland blir de mindre. Annars har Mellbystrand klarat dig ganska bra. Naturligtvis har träd fallit men som vi vet inga större skador här i Mellbystrand. Ha en skön december.

  • Christer Svensson » BRYGGA I MELLBYSTRAND:  ”Har just betalt in medlemsavgiften till föreningen. Hur sponsrar man själva bryg..”

  • Inga Önnebo » Gymnastik:  ”När börjar gymnastiken i Mellbystrands idrottsanläggning nu i höst 2022”

  • Ann-Charlotte Bjurenfalk » BRYGGA I MELLBYSTRAND:  ”Jag vill gärna sponsra byggandet av bryggan. Hälsningar A-C Bjurenfalk ”

  • Tommy Olsson Äppelvägen 9 Mellbystrand » En strand för alla! :  ”Hej Jag är för bilkörning på stranden. Har ni tagi med i era beräkningar hur myc..”

  • staffan johansson » Norra Mellbystrand glömdes bort :  ”priset för att få fiber indraget i huset?”